Training crisiscommunicatie in de media


Het managen van een crisis valt of staat bij goede crisiscommunicatie. Omgaan met de media is daar een groot onderdeel van. Berichtgeving over een calamiteit verspreidt zich razendsnel over verschillende (social) mediakanalen. Hoe de organisatie communiceert tijdens een crisis heeft impact op de afloop en vraagt daarom om grote zorgvuldigheid.

 

Tijdens een training crisiscommunicatie ligt onze focus op woordvoering in de media. De training biedt u inzicht in de agenda van journalisten en zorgt dat u de vaardigheden ontwikkelt die u nodig heeft om overtuigend en met zekerheid uw boodschap naar voren te brengen.

deelnemers


De training is zowel geschikt voor bestuurders en managers die zelf woord voeren, als voor communicatieadviseurs en persvoorlichters die anderen adviseren. Na de training bent u in staat sterke, authentieke woordvoering te doen, of anderen daarin te begeleiden. Bel of mail ons voor meer informatie.

Programma


Eerstvolgende training 11 oktober 2018
Voor persvoorlichters en communicatie experts van internationale bedrijven en ngo’s bieden wij in samenwerking met Expat Preventive de training Crisis Management for media officers aan. De eerstvolgende trainingen is gepland op 11 oktober 2018. Kijk hier voor meer informatie en voor het aanmeldformulier.